SVETSKA LIGA IM DOŠLA GLAVE: Prlainović, Mandić i Dedović pozitivni na koronavirus

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2021, 18:50

SVETSKA LIGA IM DOŠLA GLAVE: Prlainović, Mandić i Dedović pozitivni na koronavirus

Igrači zdravstvene probleme osetili posle turnira u Debrecinu.

Vaterpolo reprezentativci Srbije Andrija Prlainović, Dušan Mandić i Nikola Dedović pozitivni su na koronavirus, saopšteno je u petak.Pomenuti igrači zdravstvene probleme osetili su posle turnira Svetske lige u Debrecinu na kome je Srbija osvojila peto mesto.

Prlainović, Mandić i Dedović su ubrzo testirani i ustanovljeno je da su pozitivni na koronavirus.

- Posle pregleda dobili su terapiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i moraju da budu u izolaciji 14 dana. Kod Prlainovića i Mandića se simptomi više ne primećuju, dobro se osećaju. Dedovića još muči temperatura ali se očekuje da i on brzo počne da se oporavlja - navodi se u saopštenju VSS.

Pred večerašnje (21.00) gostovanje Valensiji, navijači Zvezde se uzdaju u tradiciju. Crveno-beli redovno pobeđuju domaćina, a Radonjić je u prvom mandatu imao perfektan skor na gostovanjima španskom klubu. Ipak, trenutne pozicije na tabeli diktiraju kvote, pa je kec 1,35, a dvojka 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Valensija – Zvezda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.