SVECI ODLUČILI: Ko želi da kupi Mbapea, moraće da izdvoji ogromnu sumu novca

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2021, 23:29

SVECI ODLUČILI: Ko želi da kupi Mbapea, moraće da izdvoji ogromnu sumu novca

Francuskom reprezentativcu ugovor ističe u junu 2022.

Kiloijan Mbape je u utorak potpuno razbio Barselonu i het-trikom dao ogroman doprinos u pobedi Pari Sen Žermena, a Sveci su, prema pisanju lista ''Parizijen'' odredili za koliko novca reprezentativac može da napusti klub.

U pitanju je vrtoglavih 200 miliona evra, a ugovor Mbapeu sa klubom ističe u junu 2022, a još uvek nema naznaka da bi on produžio ugovor sa Pari Sen Žermenom.

Oko Mbapeovog ostanka >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Parizu se stovrilo mnogo nagađanja, a lista klubova koji bi ga doveli svodi se na one najveće. Rado bi ga u svojim redovima videli Real Madrid, Livepul, Mančester Siti, a spominje se i Juventus, ali sam ou slučaju ako ode Kristijano Ronaldo. Barsleona je neko vreme bila u igri, ali je zbog ekonomske krize ispala iz priče.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Livijana Rafaela, izabranica Filipa Falka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.