SVE SU MU ZABORAVILI: Navijači Mančestera TERAJU Matića sa Old Traforda. Evo kako im se ZAMERIO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2018, 15:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE SU MU ZABORAVILI: Navijači Mančestera TERAJU Matića sa Old Traforda. Evo kako im se ZAMERIO (FOTO)

Srbin na udaru.

Potpuno neočekivano, srpski reprezentativac Nemanja Matić našao se na žestokom udaru navijača Mančester junajteda. Mnogi ga čak i teraju iz kluba govoreći da ne žele nikada više da ga vide u crvenom dresu.

BRITANCI OTKRILI: Ovo je Klopov tim za Zvezdu! Nemac spremio IZNENAĐENJE na Marakani! (FOTO)

PARTIZAN ČEKA VOJVODINU: Mirković priznao, njegovi fudbaleri imaju OVAJ problem (FOTO)

Nemanja Matic opted not to wear a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poppy for 'personal reasons'.https://t.co/zRM6mqExCX

— talkSPORT (@talkSPORT) November 4, 2018

Naime, u subotu je Junajted odigrao meč protiv Bornmuta (2:1). Svi igrači, osim Nemanje Matića, nosili su karakteristično crveno obeležje na grudima. Ono predstavlja poštovanje prema svim žrtvama Prvog svetskog rata.

Nemanja matic with no poppy on his shirt.... i would drop him and he would never play gor utd again. #nosurrender#lestweforget#wewillrememberthem

— Duncan Rodgers (@dunc71987) November 3, 2018

BRITANCI OTKRILI: Ovo je Klopov tim za Zvezdu! Nemac spremio IZNENAĐENJE na Marakani! (FOTO)

Nemanja Matic like everybody else has freedom of choice so he should ignore all these keyboard warriors! After all, what have they done to support the military, spent 50p to by a poppy every year, if that?

— Evil Danny (@EvilDanny20) November 4, 2018

U ovom momentu potpuno je nejasno zbog čega je Matić odbio da stavi pomenuto obeležje na grud, u prvi mah se pomislilo da je propust kluba, ali u nahnadnom saopštenju rečeno je da su to Nemanjini privatni razlozi. Zanimljivo je da je prošle godine Matić nosio ovo obeležje na dresu.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

IBRA SE VRAĆA NA MESTO ZLOČINA: Poznato je gde će Zlatan nastaviti karijeru (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2018

Šveđanin razmišlja samo o tom klubu...Fudbaleri Milana igraju sve bolje kako sezona odmiče i plasman u Ligu šampiona sada ne deluje kao nemoguća misija pošto su Milanezi trenutno peti, uz meč manje od četvrtoplasiranog Lacija. Za to će ipak biti potrebna i pojačanja, a sportski direktor Leonardo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.