SVE MU SE SKUPILO: Sergej pogodio, pa se rasplakao!

Izvor: Mondo, 22.Dec.2018, 14:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE MU SE SKUPILO: Sergej pogodio, pa se rasplakao!

Slavlje su zamenile suze... Samo on zna koliko mu je bilo teško.

Foto: Guliver/Getty images/Paolo Bruno

Segej Milinković-Savić se već neko vreme nalazi na udaru javnosti, ali i navijača u Italiji.

Mladi vezistaj e prošle sezone u elitnom rangu italijanskog fudbala pružao blistave partije i postigao 12 golova, pa mu je cena uoči Svetskog prvenstva kotirala i preko 100 miliona evra, ali ipak nakon smotre u Rusiji stvari u novoj sezoni nisu počele >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kako treba.

Naprotiv!

Pre današnjeg hica u 12. minutu "SMS" je postigao samo jedan pogodak na 15 nastupa u Seriji A što mu je uz "mršave" partije u ostalim segmentima igre donelo kritike i uvrede navijača Lacija, ali i omalovažavajuće komentare navijača rivalskih klubova.

Da sve to utiče na mladog fudbalera pokazuju i, verovatno, suze olakšanja nakon što je lopta pogodila mrežu iza leđa golmana Kaljarija...

Pogledajte!

#LazioCagliari: #Milinkovic segna e si commuove  pic.twitter.com/wP7Gy2Td3b

— Patrizio Pasqualini (@Patrytredici) 22. prosinca 2018.

Deset minuta nakon gola reprezentativca Srbije vođstvo Lacija je duplirao defanzivac Federiko Aćerbi i čini se da je tim Simeonea Inzagija na pragu prve pobede nakon sedam mečeva "posta" u svim takmičenjima.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.