SVE MOŽE SAMO BARSA NE: Kutinjo ne želi nazad na Kamp Nou!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2020, 08:00

SVE MOŽE SAMO BARSA NE: Kutinjo ne želi nazad na Kamp Nou!

Brazilac pristao na drastično manju platu.

Filipe Kutinjo će ostati do kraja sezone u Bajern Minhenu, sa kojim će pokušati da osvoji i Ligu šampiona u avgustu. To je poznato već nekoliko dana, ali ono što nije - Brazilac je pristao na 50% manju platu kako bi ostao u na Alijanc Areni, odnosno kako se ne bi vratio u Barselonu.

Brazilac po svemu sudeći nije u Barsinim planovima, nije ni u Bajernovim, koji je završio transfer Liroja Sanea, ali u pohodu ka Ligi šampiona, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mogao bi da bude džoker sa klupe.

Kutinjo je od dolaska u Bajern postigao devet golova na 33 utakmice, ali nije opravdao očekivanja zahtevnih čelnika novog-starog šampiona Nemačke.

Bayern have extended the loan deals of Ivan Perišić, Philippe Coutinho and Álvaro Odriozola by two months until the end of August. All three players are willing to waive 50 percent of their salaries [Bild]

— Bayern & Germany (@iMiaSanMia) June 30, 2020

Sem omalenog ofanzivca, na smanjenje plate pristali su Ivan Perišić i Alvaro Odriozola.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.