SVE JE JASNO: Micov otkrio zašto je prihvatio poziv Budućnosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2021, 11:42

SVE JE JASNO: Micov otkrio zašto je prihvatio poziv Budućnosti

Tokom karijere je igrao za oba kluba.

Srpski košarkaš Vladimir Micov posle četiri godine rastao se sa italijanskim Armanijem i pre nekoilko dana potpisao ugovor sa podgoričkom Budućnosti. Micov se povezivao i sa Partizanom po dolasku Željka Obradovića na klupu crno-belih, ali je na kraju ipak izabrao Podgoricu otkrivši zašto je tako odlučio. Micov je inače tokom karijere igrao za oba kluba.

 - Došao sam u situaciju da mogu da biram gde ću i šta ću kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se završila priča sa Milanom. Imao sam drugih opcija, ali kada je Budućnost zvala seo sam sa porodicom, razmislio i doneo odluku koja nije bila nimalo laka. Navikli smo se na Milano, na život preko, najviše zbog porodice, ali ovo je bila super opcija za mene, da se vratim negde gde sam počeo - istakao je Micov.

Doživela je Zvezda vrlo neprijatan poraz prošle nedelje u Kazahstanu, i večeras (20.30) na Marakani mora da juri minus od 1:2 kako bi nastavila put ka Ligi šampiona. Kvota na keca je 1,45, a na to da će Zvezda dati bar dva gola (tim1 2+) 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Kairat.

Iako ima 36 godina Micov ističe da je zdrav i da se oseća odlično zbog čega još uvek ne razmišlja o prekidu igračke karijere.

 - Iako imam 36 godina, ne gledam na to kao da sam došao da ovde završim karijeru. Zdrav sam, osećam se super, po mom načinu igranja se ne vide godine na terenu i dok god se osećam zdravo, dobro i korisno na terenu, igraću - zaključio je Vladimir Micov.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Milica Ristić, devojka Nikole Rađena

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.