SVE JE BILO DOGOVORENO: Evo kako je Boaći IZBIO iz džepa Zvezdi milion evra!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2020, 16:12

SVE JE BILO DOGOVORENO: Evo kako je Boaći IZBIO iz džepa Zvezdi milion evra!

Propao transfer.

Sve je vodilo ka tome da će Crvena zvezda uspeti da proda Ričmonda Boaćija ovog leta. Kopenhagen se činio kao naredna destinacija napadača iz Gane, sve je bilo dogovoreno, međutim...

Milan je pobedom nad Laciom praktično obezbedio Juventusu novu titulu, a večeras (21.45) će Rosoneri baš protiv Stare dame probati da potvrde odličnu formu. U velikom derbiju kec je čak 3,40, dvojka 2,15, a iks 3,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Milan - Juventus.

Ljubimac Delija nije želeo da prihvati ponudu Lavova iz danske prestonice, koji ga žele još od prošlog letnjeg prelaznog roka. Boaćiju za šest meseci ističe ugovor, pa su u Ljutice Bogdana nameravali da iskoriste "poslednji voz", kako bi zaradili na njemu.

Naime, Danci su bili spremni da za špica iz Gane plate 1.500.000 evra, plus određene procente od naredne prodaje, ipak, Ričmond je pokvario posao.

Preciznije, Boaći nije bio zadovoljan ponudom danskog šampiona. Dobio bi manje novca nego što sada ima  na stadionu "Rajko Mitić". Ričmond bi od Zvezde do kraja ugovora trebalo bi da dobije još 500.000 evra, a po dogovoru sa kineskim Đangsuom, kada se vraćao u Beograd, još 500.000 evropskih novčanica od Kineza.

Takav finansijski scenario, u Danskoj nisu mogli da isprate, pa je transfer propao. Podsetimo, Ričmondu Boaćiju ugovor sa crveno-belima ističe 31. januara i već sada može kao slobodan igrač da potpiše predugovor sa budućim klubom.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda golferka Pejdž Spiranak.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.