SVE DAJU ZA SRBINA: Nećete verovati koga će Barselona prodati zbog Luke Jovića

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2019, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE DAJU ZA SRBINA: Nećete verovati koga će Barselona prodati zbog Luke Jovića

Očekuje nas vrelo leto.

Fudbalski velikan Barselona planira da ovog leta zaradi 300 miliona evra od prodaje igrača kako bi, pored završenog posla oko Frenkija de Jonga, doveo njegovog saigrača iz Ajaksa Matijsa de Lihta i napadača Ajntrahta Luku Jovića, navodi ESPN. Kako se navodi, klub sa Nou Kampa želi da prodajom Samuela Umtitija, Ivana Rakitića i Filipea Kutinja želi da obezbedi novac kojim bi angažovao Jovića i de Lihta, a razmatra se i napadač Atletiko Madrida >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Antoan Grizman.

Katalonski gigant na ovaj potez se odlučio jer želi da tokom leta pojača i podmladi ekipu za narednu sezonu, pa je već u sklopu toga doveo vezistu de Jonga u transferu vrednom 80 miliona evra. Ovaj Barselonin plan dolazi 24 meseci otkad je za transfere Kutinja, Usmana Dembelea, Artura Vidala, Artura Mela, Nelsona Semeda i Malkoma potrošila preko 400 miliona evra.

Kutinjo, Umtiti i Rakitić obeleženi su kao fudbaleri koji nisu među vodećim igračima u timu i njihova prodaja ne bi bila bolna, a zaradio bi se veliki novac.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Izabel Gular, devojka nemačkog golmana Kevina Trapa.

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on Mar 10, 2019 at 10:45am PDT

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on Mar 7, 2019 at 1:50pm PST

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on Mar 4, 2019 at 9:50am PST

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on Jan 8, 2019 at 2:17pm PST

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart) on Dec 11, 2018 at 6:29am PST

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.