SVE BLIŽI BROJU 1000: FSS donirao opremu klubovima iz Sombora, Žitišta, Nove Crnje i Inđije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2017, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVE BLIŽI BROJU 1000: FSS donirao opremu klubovima iz Sombora, Žitišta, Nove Crnje i Inđije (FOTO)

Nastavljena akcije.

Fudbalski savez Srbije odavno je premašio broj od 500 klubova širom Srbije kojima je donirana vredna oprema, a posle posete gradskim i opštinskim fudbalskim savezima u Vojvodini, Žitištu i Novoj Crnji, odnosno Somboru i Inđiji, sve je bliže dan kada će i više od 1000 klubova imati novu opremu.

Pročitajte i:

Sve u skladu sa obećanjem predsednika FSS Slaviše Kokeze i jasnom namerom da opremu dobiju klubovi iz onih najnižih liga, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a posebno mlađe kategorije.

I do sada je isporučeno nekoliko hiljada kilograma opreme, dresova, lopti, kopački...

Ispred Fudbalskog saveza Srbije to su ovaj put učinili Jovan Šurbatović, prvi operativac Saveza, i Ilija Petković, legendarni igrač, trener i bivši selektor najboljeg nacionalnog tima.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.