SVAKO BI SE IZOLOVAO SA NJOM: Prelepa košarkašica VRELIM slikama mami fanove napolje (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Mar.2020, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVAKO BI SE IZOLOVAO SA NJOM: Prelepa košarkašica VRELIM slikama mami fanove napolje (FOTO)

Za nju nema korone.

Valentina jedva čeka avgust i ne razmišlja previše o korona virusu. Italijanska košarkašica Vinjali definitivno više pažnju privlači svojim atraktivnim izgledmo nego partijama na terenu: godinama radi kao top model, a sudeći prema fotografijama na Instagramu, čini se da joj to mnogo bolje ide.

Često možemo da je vidimo polugolu, nedavno je učestvovala i u jednom rijalitiju, a sada je iz karantina raspametila svoje pratioce na društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mrežama.

Dunque belli de zia, dato che qualche giorno fa c’è stato l’equinozio di primavera e ferragosto ormai è dietro l’angolo, meglio non farsi trovare impreparati. Quale mi metto 1,2 o 3? #quarantine #coronavirus #ferragosto2020

A post shared by VALENTINA VIGNALI (@valentinavignali) on Mar 25, 2020 at 5:57am PDT

Naime, na Instagramu je podelila tri fotografije kupaćih kostima koje sprema za leto, uz pitanje svima šta izabrati.

- S obzirom na to da je donedavno bilo prolećno vremne, a da je avgust iza ćoška, bolje da ne budem nespremna - napisala je.

U nastavku pogledajte i galeriju njenih fotografija i uverite se zašto je najseksi košarkašica:

BONUS GALERIJA

Italijanska košarkašica Valentina Vinjali

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.