SUZE KAO KIŠA: Zlatna Milica najavila kraj karijere, gest Tijane Bogdanović sve ostavio bez teksta (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2021, 09:58

SUZE KAO KIŠA: Zlatna Milica najavila kraj karijere, gest Tijane Bogdanović sve ostavio bez teksta (VIDEO)

Srpske heroine.

Olimpijska šampionka u tekvondou Milica Mandić bila je ganuta na konferenciji za medije u Beogradu posle izlaganja koleginice iz nacionalnog tima Tijane Bogdanović, koja je inače osvojila bronzanu medlaju na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Pola posla je Vojvodina završila u Litvaniji, gde je savladala Panevežis sa 1:0 kao gost, a večeras (20.00) u Novom Sadu ostaje joj da dovrši taj posao i plasira se u naredno kolo kvalifikacija za Ligu konferencija. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kvota na keca je 1,67, na iks 3,50, a na dvojku 5,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vojvodina – Panevežis.

Jasno je da je Mandićeva završila reprezentativnu karijeru i da će je na poziciji lidera zameniti upravo Tijana.

- Vreme je za pauzu da se saberu utisci. Kada budu sledeće Olimpijske igre imaću 33, 34 godine, to nije malo za ženu u sportu. Ne mogu da opišem sreću koju nosim u sebi, druženje naših sportista u Olimpijskom selu. da mogu sve bih ih pozvala da prime sa mnom medalju. Ne bih mnogo razmišljala o budućnosti, želim da uživam u ovom momentu do kraja – istakla je Milica.

A, onda nejemotivniji trenutak. Tijana Bogdanović je zagrlila dobru drugaricu i koleginicu iz nacionalnog tima, a suze su spontano tekle.

- Kada je Milica osvojila svoju prvu zlatnu olimpijsku medalju to je za sve nas bilo nešto preveliko, sada je to uspela da ponovi, tako da je ona legenda u našem sportu i to će zauvek ostati. Nama mlađim generacijama je postavila visoke ciljeve. Krivo mi je što Milica više neće biti sa nama na turnirima, ali će biti sa nama na treninzima. Presrećana sam zbog nje i što smo kao tim osvojili dve medalje – izljubile su se Tijana i Milica na konferenciji za medije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.