SUPERLIGA SRBIJE: Voša isekla Javor, sjajni Zukić!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jun.2020, 16:47

SUPERLIGA SRBIJE: Voša isekla Javor, sjajni Zukić!

Premijerni meč subotnjeg programa 28. kola.

Fudbaleri Vojvodine savladali su Javor na gostovanju u Ivanjici, u meču 28. kola Superlige Srbije rezultatom 1:3 (0:0). Junak pobede ekipe iz Novog sada bio je 19 godišnji ofanzivni vezista Dejan Zukić koji je postigao dva gola.

Gosti koji su dominirali tokom čitave utakmice nisu uspeli da u prvom poluvremenu pogode mrežu golmana Đorđa Lazovića. Najbolju priliku u prvom delu igre imao je Miljan Vukadinović, on je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u 20 minutu pogodio prečku.

U drugom poluvremenu na scenu je stupio Dejan Zukić. Prvo je pogodio u 56 minutu, a zatim i u 68. Vojvodina je u 80. minutu stigla i do trećeg gola, pošto je Marko Jevremović zatresao svoju mrežu i autogolom stavio tačku na ovaj meč.

Dva minuta kasnije, Vanja Zvekanov postiže počasni gol za Javor.

Ovom pobedom Vojvodina se vratila na treće mesto na tabeli, trenutno imaju 59 bodova. Javor je trenutno na 13 mestu sa 24 osvojena boda.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Natalija Borges, devojka Ezekijela Lavecija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.