Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2021, 18:29

SUPERLIGA SRBIJE: Vojvodina i Spartak remizirali na Karađorđu

Derbi pretposlenjeg kola je počeo minutom ćutanja u čast Milana Kosanovića, sportskog direktora Stare dame, koji je preminuo u četvrtak od posledica koronavirusa.

Fudbaleri Vojvodine i Spartaka remizirali su rezultatom 1:1 (0:1) u 37. kolu Super lige Srbije.

Gosti su u 13. minutu stigli do vođstva. Tufegdžić je pobegao na desnom boku, zalomio Stojkovića i preciznim udarcem sa desetak metara pogodio desni ugao nemoćnog Simića.

Vojvodina je do izjednačenja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stigla u 75. minutu posle predivne akcije. Simić je proigrao Vukadinovića, koji je prošao po desnoj strani i vratio povratnu kroz peterac, a tamo je Mrkaić petom plasirao loptu iza leđa Dujmovića.

U poslednjem kolu, Vojvodina formalno gostuje ekipi Proletera na Karađorđu, dok Spaprtak dočekuje Rad.

Superliga Srbije, 37. kolo

Petak

Radnik - TSC 0:3 (0:0)

Vojvodina - Spartak 1:1 (0:1)

18.05 OFK Bačka - Crvena zvezda

Subota

Metalac - Novi Pazar

Inđija - Proleter

Javor - Čukarički

Napredak - Mladost

Rad - Mačva

Zlatibor - Radnički Niš

Partizan - Voždovac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.