SUPERLIGA SRBIJE: TSC ne staje, Voždovac slavio na Dušanovcu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jun.2020, 21:03

SUPERLIGA SRBIJE: TSC ne staje, Voždovac slavio na Dušanovcu!

Odigrane dve utakmice 28. kola.

Fudbaleri TSC-a upisali su danas šestu uzastopnu pobedu u Superligi Srbije, ukupno šesnaestu od početka sezone. Tim iz Bačke Topole je na krilima Vladimira Silađija i Nenada Lukića slavio danas, u prvom meču 28. kola. "Plavi" su kao gosti savladali Proleter iz Novog Sada rezultatom 1:3 (0:1).

TSC je poveo već u šestom minutu iz jedanaesterca koji je u gol pretvorio Nenad Lukić i taj gol je obeležio prvo poluvreme.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
U 54. minutu domaći stižu do izjednačenja, strelac je bio Vladimir Jovanović. Igrao se 66. minut kada je najbolji strelac prvenstva Vladimir Silađi doneo vođstvo ekipi iz Bačke Topole. Sjajnom napadaču ovo je bio 16. pogodak u šampionatu. Konačan rezultat postavio je Đuro Zec u 84. minutu.

Ovom pobedom naprijatnije iznenađene sezone, ekipa TSC-a nalazi se na trećem mestu sa 56 bodova. Proleter je trenutno 11 sa 29 osvojenih bodova.

U drugoj utakmici današnjeg programa Voždovac je na svom terenu savladao Napredak iz Kruševca. U prilično nezanimljivom meču domaći su odneli sva tri boda golom u 75. minutu, strelac je bio Aleksa Janković na asistenciju Jovana Nišića.

Beogradski "zmajevi" su ovim trijumfom stigli do 41 boda i trenutno se nalaze na 7 mestu.  Popularni "čarapani" su trenutno na 12 mestu sa 27 osvojenih bodova.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ivana Ignjatović, bivša devojka Zorana Popovića

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvatska u šoku, radili geometri i kod njih! Nema ništa sporno, sudije su pogrešile i donele pobedu Hajduku! (video)

Izvor: Sportske.net, 06.Jun.2020, 12:42

Utakmica Hajduka i Intera iz Zaprešića podigla buru...Sudijske odluke u centru pažnje u hrvatskom šampionatu...Kontroverzne odluke na sve strane, a zanimljivo da je meč završen nakon preokreta, kladioničarskim rečnikom rečeno, "iz dvojke u keca"...Hajduk je slavio sa 2:1 u okviru 27. kola HNL-a,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.