SUPERLIGA SRBIJE: Šamar za crno-bele u Lučanima, Partizan se porazom od Mladosti oprostio od domaćeg prvenstva! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 18.Maj.2021, 19:57

SUPERLIGA SRBIJE: Šamar za crno-bele u Lučanima, Partizan se porazom od Mladosti oprostio od domaćeg prvenstva! (VIDEO)

Nakon poraza u večitom derbiju i serije od devet vezanih pobeda, fudbaleri Partizana su ponovo poklekli, ovog puta od njih je bila bolja lučanska Mladost, koja je slavila minimalnim rezultatom - 1:0.
The post SUPERLIGA SRBIJE: Šamar za crno-bele u Lučanima, Partizan se porazom od Mladosti oprostio od domaćeg prvenstva! (VIDEO) appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

STANOJEVIĆ NAKON PORAZA: ‘Ne možemo uvek pobeđivati!’

Izvor: HotSport.rs, 18.Maj.2021

Prilično smiren nakon poraza bio je šef stručnog štaba Partizana – Aleksandar Stanojević! Partizan je poražen na gostujućem terenu od ekipe Mladosti iz Lučana. Nije dobar način za kraj sezone, ali izgubljen meč nije promenio činjenicu da će Partizan biti drugi na tabeli! ‘Znate šta,...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.