SUPERLIGA SRBIJE: Rad SEDMICOM na korak od opstanka! Čudnirezultati

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2021, 15:54

SUPERLIGA SRBIJE: Rad SEDMICOM na korak od opstanka! "Čudni"rezultati

Mečevi pretposlednjeg kola.

Odigrane su najbitnije utrakmice pretposlednjeg kola Superlige Srbije u fudbalu i rezultati su "čudni". To znači da ekipe kojima je gorelo "pod noktima" nisu uspeli da ostvare pobede na mečevima protiv timova koje nisu imale rezultatski imperativ.

Javor je na svom terenu izgubio od Čukaričkog sa 2:1 i sada su u najtežem položuju kada je opstanak u pitanju. Nije ni Radnički iz Niša uspeo da osvoji ceo plen protiv Zaltibora u Čajetini. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bilo je 0:0 i tako nisu uspeli da overe ostanak u eliti. Takođe ni Novi Pazar nije slavio u Gornjem Milanovcu (1:1) i ostali su u teškoj poziciji.

Rad je ostvario rutinski 7:1 protiv Mačve na Banjici i sada su blizu da zadrže superligaški status. Napredak je sa 2:0 u Kruševcu ponbedio Mladost i oni u poslednje kolo ulaze rasterećeno.

Takođe je i Proleter slavio 5:0 i Inđiji i overili su opstanak.

SUPERLIGA SRBIJE, 37. kolo

Petak

Radnik - TSC 0:3 (0:0)

Vojvodina - Spartak 1:1 (0:1)

OFK Bačka - Crvena zvezda 0:5 (0:4)

Subota

Metalac - Novi Pazar 1:1 (1:0)

Inđija - Proleter 0:5 (0:3)

Javor - Čukarički 1:2 (0:0)

Napredak - Mladost 2:0 (1:0)

Rad - Mačva 7:1 (4:0)

Zlatibor - Radnički Niš 0:0

Partizan - Voždovac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.