JOŠ JEDAN KLUB ISPAO IZ SUPERLIGE SRBIJE: Pazarci sa desetoricom odneli BODOVE iz Užica!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021, 20:15

JOŠ JEDAN KLUB ISPAO IZ SUPERLIGE SRBIJE: Pazarci sa desetoricom odneli BODOVE iz Užica!

Uvodni meč 33. kola.

U prvoj utakmici 33. kola Superlige Srbije, fudbaleri Novog Pazara savladali su Zlatibor u Užicu rezultatom 1:0. Strelac odlučujućeg gola bio je Nikola Vlajković u 56. minutu.

Zanimljivo da je desni bek Pazaraca na teren kročio u 35. minutu, zamenivši Danka Kikovića i izrastao u junaka prve pobede tima sa Jošanice na gostovanjima od početka sezone, a ukupno 11. otkako su se vratili na superligašku scenu.

Trijumf gostiju dobija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na značaju, ako se zna da su od 21. minuta igrali bez Marka Marinkovića, defanzivac Novog Pazara je tom prilikom isključen i ostavio je saigrače na cedilu.

I pored toga, izabranici trenera Davora Berbera smogli su snage da ostvare važnu pobedu, kojom zadržavaju realne izglede da se i u narednoj sezoni takmiče na najelitnijoj srpskoj fudbalskoj sceni.

Ovim porazom Zlatibor je i teoretski izgubio sve šanse da opstane u Superligi Srbije, pre njih elitni status izgubila je i OFK Bačka.

SUPERLIGA, 33. kolo:

Petak

Zlatibor - Novi Pazar 0:1 (0:0)

(Vlajković 56.)

Subota

Javor - Mačva (15)

Mladost - TSC (15)

Napredak - Proleter (15)

Rad - OFK Bačka (15)

Voždovac - Čukarički (15)

Nedelja

Radnik - Radnički Niš (14.30)

Vojvodina - Metalac (14.30)

Inđija - Crvena zvezda (17)

Partizan - Spartak (19.30)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.