SUPERLIGA SRBIJE: Određene sudije za 23. kolo! Evo ko sudi Zvezdi, a ko Partizanu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2020, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPERLIGA SRBIJE: Određene sudije za 23. kolo! Evo ko sudi Zvezdi, a ko Partizanu!

Sve utakmice na programu u sredu.

Vanredno fudbalsko kolo igraće se u sredu u Superligi, zbog zgusnutog kalendara takmičenja, a koji je napravljen još gušćim jesenjim pomeranjima utakmica i na kraju cele jedne runde. Određene su i sudije koje će deliti pravdu na mečevima 23. kola. Tako će duel Inđije i Crvene zvezde voditi Novica Anđelovski, dok će sudar Partizana i Proletera suditi Milan Ilić.

Meč Spartak - Mladost dodeljen je Zoranu Širokom, mali beogradski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << derbi Čukarički - Voždovac Milošu Milanoviću, a susret Mačva - TSC vodiće Đorđe Maksimović.

Pogledajte rezultate

Na teren će i Danilo Grujić, kojem je dodeljen meč Napredak – Radnik, Miloš Đorđić će deliti pravdu na Rad – Javor, dok će duel Vojvodine i Radničkog suditi Dragan Čolović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska košarkašica Valentina Vinjali.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.