SUPERLIGA SRBIJE: Ključa na dnu tabele! Od pet timova, dva će opstati

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2021, 09:43

SUPERLIGA SRBIJE: Ključa na dnu tabele! Od pet timova, dva će opstati

Mečevi poslednjeg kola.

Igraju se mečevi poslednjeg kola Superlige Srbije, a glavni fokus biće na pet klubova koji se bore za opstanak u eliti. Voždovac, Rad, Radnički Niš, Novi Pazar i Javor odlučiće koja dva kluba će da se pridruže Inđiji, Zlatiboru, Mačvi i Bački.

Danas (18.30) se igraju poslednje utakmice Superlige Srbije u ovoj sezoni, a od pet ugorženih timova dva će napustiti elitni rang. U najlošijoj poziciji su Novi Pazar i Javor, a pobede >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << niškom Radničkom (kvota 1,07), Radu (kvota 1,22) i Voždovcu (kvota 1,87) garantuju opstanak. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za mečeve poslednjeg kola Superlige.

Rad ogostuje u Subotici protiv Spartaka i pobedom će overiti opstanak u elitnom rangu. Voždovčani, koji su uz Rad u najboljem položaju, će se u direktnom okršaju na svom terenu boriti protiv Javora kojem najviše gori pod nogama.

Novi Pazar na svom terenu dočekuje Napredak koji je rešio svoj status superligaša, dok Radnički u Nišu ima posao da savlada prežaljenu Bačku i sačeka ostale rezultate kako bi video da li će ostati ispod crte.

U slučaju istog broja bodova Pazarci su u prednosti u odnosu na Nišlije.

SUPERLIGA Srbije 38. kolo

TSC – Inđija 2:1 (1:1)

(Banjac 17, Lukić 58 (p) – Dimitrov 34.)

Čukarički – Radnik 2:1 (2:0)

(Pantić 32, Lukić 36 – Spasić 72.)

Mačva – Zlatibor 1:0 (0:0)

(Ortiz 78.)

Mladost - Partizan 1:0 (1:0)

(Bojović 24.)

Crvena zvezda - Metalac (16)

Voždovac - Javor (18.30)

Novi Pazar - Napredak (18.30)

Proleter - Vojvodina (18.30)

Radnički Niš - Bačka (18.30)

Spartak Subotica - Rad (18.30)

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Melodi Penjalver manekenka koja se dopada Nejmaru

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.