SUPERLIGA SRBIJE: Đavoli posle preokreta savladali Pazarce

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2021, 18:30

SUPERLIGA SRBIJE: "Đavoli" posle preokreta savladali Pazarce

Deseto kolo.

Fudbaleri Radničkog 1923 pobedili su na svom terenu Novi Pazar rezultatom 2:1. Golove su postigli Filipović u 13. i Mirić 23. minutu, dok je gol za goste iz Pazara postigao Aganspahić u osmom minutu.

Radničkom je ovo bio peti meč kod kuće u sezoni i tek druga pobeda, a prva posle tri vezana poraza.

Dolazak Mesija u PSŽ nije doneo očekivane rezultate, bar zasad, a atmosfera u ekipi je, izgleda, veoma loša. To ne umanjuje strašan kvalitet >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Svetaca koji večeras (21.00) gostuju Mecu, a kvota na dvojku u Mozzartu je najveća na svetu - 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mec - PSŽ.

Novi Pazar u sledećem kolu igra protiv Crvene Zvezde na svom terenu. Radnički gostuje Metalcu.

Da napomenemo u ovom kolu su odložene tri utakmice zbog bolesti igrača. To su mečevi Radnik-TSC, Radnički Niš-Metalac i Crvena Zvezda-Voždovac.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Snežana Borjan, surpuga Milana Borjana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.