SUPERLIGA: Novi poraz Radničkog u derbiju, Voždovac prokockao dva gola prednosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUPERLIGA: Novi poraz Radničkog u derbiju, Voždovac prokockao dva gola prednosti

Kompletirano 15. kolo nacionalnog šampionata.

Utakmicama u nedelju kompletirano je 15. kolo Superlige Srbije, a u terminu od 15 časova odigrano je pet mečeva na kojima je viđeno ukupno sedam golova. Tri utakmice su završene bez pobednika, a na po jednom su slavili domaćini i gosti.

U subotu su večiti rivali rutinski savladali svoje protivnike, dok je u prvom nedeljnom meču Javor slavio u Inđiji.

Najzanimljiviji meč od 15 časova odigran je u Surdulici >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gde su se sastali Radnik i Voždovac. Iako u prvom poluvremenu nije bilo golova, o drugom će se pričati u danima pred nama. Zmajevi su golovima Alena Mašovića poveli sa 2:0, ali su Filip Stanisavljević i Evgen Pavlov pogocima u samoj završnici doneli bod Surduličanima.

Na utakmicama između Mačve i Čukaričkog, odnosno Rada i Mladosti nije bilo golova, a Spartak je pogotkom Stefana Šormaza slavio na gostovanju Napretku.

U derbiju dana TSC je na svom terenu savladao Radnički sa 2:0 golovima Nenada Lukića, koji se tako pridružio današnjem rivalu Stefanu Mihajloviću na čelu liste strelaca Superlige sa po devet postignutih golova.

SUPERLIGA SRBIJE, 15. KOLO:

Subota

Partizan - Vojvodina 4:0

(Natho 29. p, 43. Zdjelar 48. Sadik 69.)

Proleter - Crvena zvezda 0:2

(Garsija 59. Boaći 82.)

Nedelja

Inđija - Javor 2:3

(Rajevac 47. Amanović 49. ag - Kolaković 31. Petković 80. 90. p)

TSC - Radnički 2:0

(Lukić 47. 80.)

Mačva - Čukaručki 0:0

Napredak - Spartak 0:1

(Šormaz 28.)

Rad - Mladost 0:0

Radnik - Voždovac 2:2

(Stanisavljević 86. Pavlov 90+3. - Mašović 48. 72.)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.