SUMNJIVO: Francuzi izneli nove OPTUŽBE, ovo je naslovna strana današnjeg LEkipa (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2018, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SUMNJIVO: Francuzi izneli nove OPTUŽBE, ovo je naslovna strana današnjeg L'Ekipa (FOTO)

Počelo je istražna radnja.

Francuski dnevni list ‘L’Équipe’ objavio je juče da su UEFA i francuska policija počeli istražne radnje povodom navodnog nameštanja rezultata na utakmici između PSŽ-a i Crvene zvezde (više pročitajte OVDE).

ON JE PREDSEDNIK FRANCUSKOG KLUBA: A malo ko zna da se budi kraj jedne od najsek*ipilnijih žena sveta, njene uloge su UVEK zapažene (FOTO)

JOŠ UVEK SE NIJE SLEGLA PRAŠINA: Otkriveno KO je čovek koji je optužio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zvezdu za nameštanje (VIDEO)

Ovaj francuski list nastavlja da se bavi ovom temom, a u današnjem broju preko skoro čitave naslovne strane nalazi se slika sa utakmice ova dva tima uz naslov - ‘Sumnjivo’.

Kompletna priča stigla je i do UEFA-e, a ovaj list za sada nema konkretnih dokaza koji bi potvrdili sve navedeno. Ipak Francuzi naglašavaju da njihov tim nema veze sa ovim radnjama.

- Šta god da se ispostavi da je u pitanju, najvažnije je da PSŽ nije umešan ni u šta od toga i nije predmet istrage - kazao je analitičar Pjer Mane za ‘Kanal Plus’.

Ovakvo pisanje francuskog lista podiglo je veliku prašinu, pa su i ostali mediji širom ‘starog kontinenta’ počeli da se interesuju za ovu temu. List Gardijan prenoseći pisanje francuske štampe navodi da rezultat nije bio sumnjiv.

- Utakmica je odigrana 3. oktobra, završena je velikim trijumfom kao što je to bilo i očekivano, a konačan rezultat je mogao da bude i još ubedljivijih od onih 6:1. Ipak, sam rezultat nije toliko sumnjiv. PSŽ je PSŽ, sa Nejmarom, Mbapeom, Kavanijem i Di Marijom, a Zvezda je, prosto, Zvezda. U siguran trijumf domaćih niko nije ni sumnjao - stoji u tekstu.

Ova priča stigla je i do prvog čoveka UEFA-e, Aleksandra Čeferina, a sigurno je da se na ovome neće završiti i da crveno-beli moraju preduzeti sve moguće korake kako bi sačuvali ugled kluba.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Pratite nas i na Instagram profilu SrbijaDanas.com.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.