SUMA OPET U CENTRU PAŽNJE: Stanojević otkrio zašto je neizvestan za Vojvodinu! Jedno NIJE ŽELEO da komentariše

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2021, 15:32

SUMA OPET U CENTRU PAŽNJE: Stanojević otkrio zašto je neizvestan za Vojvodinu! Jedno NIJE ŽELEO da komentariše

Očekuje da ekipa pruži maksimum.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je danas da su njegovi fudbaleri spremni za duel sa Vojvodinom u polufinalu Kupa Srbije.

- Jedna utakmica se igra, svi znamo šta ona donosi. Nema previše kalkulisanja, jer nema popravnog. Idemo spremni i nadam se dobrom rezultatu. U dobrom smo ritmu, igramo dobar fudbal i biće prava utakmica - rekao je Stanojević na konferenciji za novinare.

Kada je reč o sastavu, Stanojević >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je naveo da zna koje će igrače koristiti.

- Uvek ima nedoumica, ali znam sastav. Suma ima problema sa mišićem i ne znam da li će putovati za Novi Sad - kazao je Stanojević.

Upitan je za Vojvodinu i odlazak trenera Nenada Lalatovića na kraju sezone.

- Biće izuzetno motivisani - rekao je Stanojević i odbio da komentariše unutrašnje stvari Vojvodine.

Poraz Budućnosti od Mornara otvorio je Zvezdi širom vrata ka prvom mestu u ABA ligi pred plej-of, crveno-beli „samo“ treba da dobiju sve utakmice do kraja, to jest još dve. Večeras (18.30) gostuju Krki i veliki su favoriti - kvota na dvojku je 1,07, a na pobedu Zvezde s više od 13,5 poena razlike 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Krka - Zvezda.

Trener crno-belih je dodao da se Partizan za duel sa Vojvodinom sprema "kao za svaku utakmicu".

- Mi kao veliki klub uvek imamo obavezu rezultata, igre, svega... Na kraju ćemo pričati o tome. Značila bi nam pobeda, da uđemo u finale i imamo mogućnost da se borimo za trofej. Svaka pobeda nam znači, Partizanu je sve važno - naveo je Stanojević.

Novinari su ga pitali da li želi osvetu Vojvodini za poraz u prošlosezonskom finalu Kupa Srbije.

- Stalno napominjem da jedinu obavezu imamo prema našim navijačima, klubu, dresu koji nosimo. Nemamo želje da se nekom svetimo, dokazujemo... Igramo iz naših želja, za naš klub i navijače, i to nam je jedina motivacija - odgovorio je Stanojević.

On je naveo da ima sve planove vezane za utakmicu i da je ekipa spremna za sve scenarije, kao i da zna ko će biti izvodjač penala ako do njih bude došlo.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda kazahstanska teniserka Jelena Ribakina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.