STRPAO GA U BOLNICU: Majk Tajson PREBIO najpoznatijeg repera na svetu! Lekari mu se borili za ŽIVOT (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2020, 19:01

STRPAO GA U BOLNICU: Majk Tajson PREBIO najpoznatijeg repera na svetu! Lekari mu se borili za ŽIVOT (VIDEO)

Postoji i snimak.

Jedan od najpoznatijih svetskih repera Eminem je ove godine izdao novi album, a jedna od najpopularnijih pesama je "Godzila" za koju se u spotu pojavljuje i jedan od najpopularnijih boksera u istoriji Majk Tajson.

Naime, Eminem je pesmu "Godzila" snimio u duetu sa Džaredom Entonijem Higinsom, poznatijim kao Džusi Vorld, koji je tragično nastradao u decembru prošle godine. Prema tome, pesma je što se njega tiče objavljena posthumno.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Ipak, kako to biva u svet "The show must go on", odnosno šou se mora nastaviti, pa je za pesmu snimljen i spot u kome gostuje Majk Tajson.

Naime, posle dva minuta i 55 sekundi spota u priču se uključuje Tajson koji nasred ulice nokautira Eminema i šalje ga u bolnicu gde mu se lekari bore za život.

Podsetimo, nedavno smo pisali o Tajsonovim problemima sa holivudskim glumcima koji su mu spavali sa lepšim polovinama, pa ih je Gvozdeni Majk isprebijao (više pročitajte OVDE), ali za razliku od spota sa Eminemom, to se stvarno dogodilo.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda srpska odbojkašica Milica Tasić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.