STRMOGLAV PAD: Nećete verovati na kom je mestu Srbija na najnovijoj FIBA rang listi

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2019, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRMOGLAV PAD: Nećete verovati na kom je mestu Srbija na najnovijoj FIBA rang listi

Španci, šampioni sveta, nisu na prvoj poziciji.

Košarkaška reprezentacija Srbije na najnovijoj listi FIBA, prvoj koja je objavljena posle završetka Svetskog prvenstva u Kini, zauzima šestu poziciju.

Košarkaši Srbije posle petog mesta na Mundobasketu, na kojem su bili jedni od favorita za medelju, nazadovali su za dve pozicije u odnosu na prethodno objavljeni poredak.

Sjedinjenje Američke Države bez obzira na to što su u Kini završile kao sedmi tim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ostale su na čelu su FIBA liste, dok su šampioni sveta Španci drugi.

https://t.co/pAIdsokH1O

— FIBA (@FIBA) September 19, 2019

Najveći skok ostvarila je Australija, kojoj je četvrta pozicija na SP donela napredak od osam pozicija i sada je treća na FIBA listi. Osvajač srebne medalje selekcija Argentine trenutno je na četvrtom mestu, dok su Francuzi kao bronzani iz Kine na petoj poziciji.

Prvih deset kompletirali su Grčka, Litvanija, Rusija i Češka, koja je za 14 pozicija popravila plasman

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda ruska navijačica, Ana Medvedeva

Dmitry Medvedev, Russian 1st Lady Svetlana Medvedeva before a gala dinner at the Royal Palace. http://t.co/Fl3MWOaGnd pic.twitter.com/RwEoq5gSIq

— Раттана Женг Марай® (@KittyOwner_Club) December 6, 2013

Dmitry Medvedev, Vladimir Putin, Svetlana Medvedeva - https://t.co/S8CIOI6IBr pic.twitter.com/UVD2A1f5yQ

— dailyworld(.)in (@DailyWorldChd) April 16, 2017

https://t.co/HA1hF7NHne

MINISTERIO de CULTURA · LA FEDERACIÓN DE RUSIA.

Svetlana Medvédeva · Светлана Медведева. pic.twitter.com/9WcBm8beDV

— FUN. AMIGOS DE RUSIA (@FUNRUSIA) June 17, 2017

Finalmente!

Giornale russo Kommersant rivela che si cerca di dissuadere da aborto con campagna "Donami la Vita!". Lanciata da Svetlana Medvedeva, moglie del premier, punta «a protezione bimbi non nati e valori della famiglia»!

Ottima notizia!

Foto: https://t.co/GXEKoaXRsy. pic.twitter.com/5QLHPuuPJa

— ProVita (@ProVita_Tweet) August 9, 2018

Svetlana Medvedeva spoke about the upcoming silver wedding https://t.co/4DSaoFLodp pic.twitter.com/acYEVO0Akg #news #Russia

— Auto News Feed (@Rus_Eng_News) July 7, 2017

Russian President Vladimir Putin and Prime Minister Dmitry Medvedev and his wife Svetlana Medvedeva came to the Cathedral of Christ the Savior for Easter service, Moscow, April 28. #EasterSunday #Russia pic.twitter.com/CLsff3DTxn

— BusinessCentralAsia (@BCAmagazine) April 30, 2019

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.