STRAŠNO! NEVIĐENA SRAMOTA: Srbin došao da gleda Jokića, razvio TROBOJKU SRBIJE, a onda ŠOK!  (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2018, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAŠNO! NEVIĐENA SRAMOTA: Srbin došao da gleda Jokića, razvio TROBOJKU SRBIJE, a onda ŠOK! (FOTO)

Bruka na utakmici NBA lige.

Kakva sramota u Milvokiju! Jedan srpski navijač došao je na meč Baksa i Denver Nagetsa, kako bi bodrio zvezdu gostiju Nikolu Jokića, a doživeo je da na sportskoj priredbi ne sme da razvije zastavu države iz koje dolazi. Srbin je upozoren da se neprimereno ponaša i morao je da skloni trobojku.

- Izdato vam je upozorenje vezano za komentare, gestikulacije i/ili ponašanje koje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je usmereno ka igračima, trenerima, sudijama i/ili drugim navijačima koje imaju uvredljiv sadržaj i krše kodeks ponašanja na NBA utakmicama. Ovo je prvo i jedino takvo upozorenje koje ćete dobiti. Ako i posle upozorenja nastavite da vređate igrače, trenere, sudije ili protivničke navijače, istog momenta bićete udaljeni iz hale bez refundiranja ulaznice - piše u letku sa logom NBA lige koje su mu uručili redari kada je razvio zastavu naše zemlje.

Srpski navijač je bio u neverici. Jednostavno, nije znalo šta ga je snašlo.

- Iskreno, ostao sam bez teksta jer su mi Baksi i "Fiserv Forum" uručili ovo upozorenje zbog toga što sam mahao srpskom zastavom za mog sunarodnika Nikolu Jokića, dok je u isto vreme u dvorani bilo mnogo grčkih zastava - napisao je srpski navijač na Tviteru.

Honestly at a loss of words with the @bucks organization and @FiservForum for handing me this warning because all I was doing was waving a Serbian flag for my fellow countrymen Nikola Jokić, while there were plenty of Greece flags being waved throughout the game. @NBA #racism pic.twitter.com/SRqjXBBjE1

— NikTooLit (@NikolaPeric15) November 20, 2018

Milvoki je savladao Denver rezultatom 104:98, a Nikola Jokić je postigao 20 poena (opširnije pročitajte OVDE).

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NBA: Kraj pobedničke serije Klipersa. Bobanu mrvice, Teo presedeo na klupi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2018, 09:49

Odigrane samo četiri utakmice u najjačoj ligi...Los Anđeles Klipersi prekinuli su niz od pet pobeda pošto su savladani u glavnom gradu SAD od Vašingtona, uprkos tome što su vodili sa 22 poena prednosti u jedn om trenutku, ali im ni to nije bilo dovoljno za trijumf. Srpki igrači su ponovo bili...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.