STRAH ILI NEŠTO DRUGO: Trener Reala dao OVAKVU izjavu pred gostovanje Zvezdi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2016, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRAH ILI NEŠTO DRUGO: Trener Reala dao OVAKVU izjavu pred gostovanje Zvezdi (FOTO)

Utakmica se igra u četvrtak sa početkom u 19 časova.

Crvena zvezda u četvrtak od 19 časova dočekuje Real u meču 14. kola Evrolige, a utakmica ima veliki značaj za obe ekipe i može mnogo da utiče na konačan plasman dva velika kluba. Real stiže u Beograd sa skorom 9-4 i posle ubedljive pobede protiv Bamberga (95:72). Sa druge strane, Zvezda je posle poraza od Olimpijakosa u Atini ima skor 5-8.

- Pobedili smo Bamberg mnogo lakše od očekivanog, ali uskoro ćemo biti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Beogradu i to će sigurno biti novi rat - rekao je šef struke španskog velikana.

Pablo Laso: "En 48 horas, Belgrado va a ser otra guerra" https://t.co/pAqEcozkKP pic.twitter.com/zyrjVWiPlV

— AS (@diarioas) 20. децембар 2016.

Prošle sezone Zvezda je napravila senzaciju u Pioniru i uz fenomenalne partije Kvinsija Milera, Nikole Rebića i Marka Gudurića pobedila goste iz Madrida. Laso zbog toga dobro zna šta očekuje njegov tim u glavnom gradu Srbije.

- Za nas će veoma važan biti ritam utakmice, ali taj ritam se zasniva na odbrani, skokovima, ne gubljenju lopti, dodavanjima... Crvena zvezda je tim koji igra sa mnogo srca. Fizički su jaki, a imaju i odlične šutere - zaključio je Laso.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.