STOP politici - Evo šta poručuju navijači Crne Gore pred meč sa Srbijom!

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2018, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STOP politici - Evo šta poručuju navijači Crne Gore pred meč sa Srbijom!

Tri dana pre odigravanja ove utakmice, navijačka grupa Ultra Crna Gora se oglasila saopštenjem.

Utakmica između fudbalskih reprezentacija Crne Gore i Srbije igra se 11. oktobra od 20:45h u Podgorici, u okviru trećeg kola Lige nacija.

Ovaj susret ima i istorijski značaj, jer je prvi duel ove dve selekcije u zvaničnim utakmicama.

Interesovanje je veliko, svi očekujemo da utakmica protekne u pravoj sportskoj atmosferi, a u prilog tome i današnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << saopštenje navijačke grupe Ultra Crna Gora.

''Sestre i braćo Crnogorke i Crnogorci, još jedan praznik fudbala je pred nama, jedan u nizu i ništa drugačiji od susreta nas 12 sa svim dosadašnjim gostima. U glavi svakog ko dođe na sever treba bit’ samo Crna Gora, jedna i večita. Sve ostalo, a pogotovo protivnik i bavljenje njime - sporedno je.







Ostavite doma politiku i slične gluposti, dođite da slavimo, pevamo i zagrejemo dlanove, slavimo domovinu na koju će kao i mnogo puta do sad - još jedan protivnik zube slomit'. Mala Crna gora ne haje za veće od sebe, već gleda samo na sebe i svoju decu, a 11 sokolova će već nać' način da uđe u legendu i ovog puta.





Verujemo u njih, a kako mi ne možemo igrat', neka ih nosi naš huk, pa šta ko ponese. Verujemo u vas vitezovi! Srce na teren i gore glavu - za slavu, za narod - za državu!" poručuju iz navijačke grupe Ultra Crna Gora, a prenose ''Vijesti''.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Zaboravite politiku, slavimo domovinu na koju će protivnik zube slomiti"

Izvor: B92, 09.Okt.2018, 09:17

Navijači crnogorske reprezentacije poručuju da meč protiv Srbije u Ligi nacija nije ništa drugačiji od utakmica koje su do sad igrane u Podgorici...Oni poručuju da uz podršku "dvanaestog igrača" sa tribina atmosfera treba da bude ista kao na prethodnim duelima, bez uplitanja politike...Srbija...

Nastavak na B92...

BEZ TENZIJA DO TRI BODA: Fudbaleri Srbije oslabljeni putuju na istorijski meč protiv Crne Gore

Izvor: Večernje novosti, 09.Okt.2018

Mnogo toga bi u najavi utakmice u Podgorici trebalo da bude isključivo u okvirima sporta, ali je mnogo toga i neobičnog pred prvi duel Srbije i Crne Gore u njihovoj fudbalskoj istoriji MNOGO toga bi u najavi utakmice u Podgorici trebalo da bude isključivo u okvirima sporta, ali...

Nastavak na Večernje novosti...

Mirković: Srbiji neće biti lako, Crna Gora je za izbegavanje

Izvor: Večernje novosti, 09.Okt.2018

Prava, takmičarska utakmica, mnogo znači i jednoj i drugoj reprezentaciji, iako je po svim drugim elementima prijateljska i bratska. Nadam se da će da protekne u takvoj atmosferi, nek pobedi bolji, kaže Mirković PRVI, istorijski fudbalski dvoboj između Crne Gore i Srbije imaće...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.