STOJKOVIĆEVA POSLEDNJA PORUKA: Isaija, hrabro si se borio, pobeđivaćemo za tebe

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Nov.2019, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STOJKOVIĆEVA POSLEDNJA PORUKA: Isaija, hrabro si se borio, pobeđivaćemo za tebe

Dečak je preminuo u nedelju.

Smrt 15-godišnjeg Isaije Pantića potresla je sve, a tim povodom se oglasio i golman Partizana Vladimir Stojković. Čuvar mreže crno-belih (kao i ostali) saznao je uoči početka utakmice Superlige Srbije sa Inđijom.

- Ovo je jako težak trenutak, pre svega za njegovu porodicu, za klub i za sve one koji su poznavali Isaiju. Teško je pronaći prave reči u momentu kada se srce slama zbog smrti jednog divnog deteta. Posle svega svi moramo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da budemo ponosni na našeg Isaiju, jer se hrabro i junački borio do poslednjeg dana - rekao je Stojković u razgovoru za Novosti.

Određena doza nade je postojala uprkos ozbiljnosti bolesti sa kojom se sin novinara Željka Pantića dugo borio.

- Pre nekih mesec dana smo ga posetili Nemanja Miletić i ja u bolnici. Verovali smo u čuda, ali eto život je nekad tako surov. Napustio nas je moj mali, veliki prijatelj, a ja obećavam da ćemo igrati i pobeđivati za njega i da će uvek biti u našim mislima - zaključio je kapiten crno-belih koji je tokom utakmice Lige Evrope u Mančesteru nosio majicu sa porukom podrške.

Podsetimo, sahrana će biti u krugu najuže porodice, a komemoracija je zakazana za sredu, sa početkom u 20.15.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.