STOJKOVIĆ OŠTRO ODBRUSIO MRKELI: Znaju li u Zvezdi pravila?

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2019, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STOJKOVIĆ OŠTRO ODBRUSIO MRKELI: Znaju li u Zvezdi pravila?

Kapiten crno-belih nezadovoljan.

Golman Partizana Vladimir Stojković uverava da je sudija Srđan Jovanović dobro postupio kada je poništio gol Nemanje Milunovića u 70. minutu 161. večitog derbija.

U Crvenoj zvezdi uveravaju da Žander nije faulirao čuvara mreže Partizana, koji je imao spreman odgovor crveno-belima.

- Znaju li oni pravila? – pita se Stojković.

Zatim je nastavio.

- Posle toliko godina karijere, uz odlično poznavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pravila i same igre, dobro znam šta je faul! Nemam dilemu da je postojao: kad vam neko uđe u telo, da ne pričam da su mi i ruke bile pomerene – rekao je Stojković za Sportski žurnal.

Strelice iz komšiluka da su crveno-beli oštećeni i brzopotezno obraćanje Milana Karadžića, predsednika Sudijske komisije, pogodile su Stojkovića.

- Poručio bih Mrkeli i Sudijskoj komisiji da se bave sopstvenim dvorištem. Pogotovo Mrkeli - da gleda više sebe. Siguran sam da mu je posle derbija sve postalo jasno. Znam da ni prošli put, pre godinu, nije to bila njegova izjava, kad me je onako napao – zaključio je Stojković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.