STIŽE ZVANIČNA PONUDA NA MARAKANU: Real zainteresovan za Zvezdinog defanzivca

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2021, 10:55

STIŽE ZVANIČNA PONUDA NA MARAKANU: Real zainteresovan za Zvezdinog defanzivca

Madriđani zagrizli.

Španski velikan Real Madrid pokazao je interesovanje za mladog defanzivca Crvene zvezde Stefana Lekovića. Kraljevići" su raspoloženi da kupe štopera omladinskog tima crveno-belih, prenosi "Sportski žurnal".

Kako sada stvari stoje tim sa "Santijago Bernabeua" će zvaničnu ponudu klubu iz LJutice Bogdana poslati kada Leković postane punoletan.

Naime, određeni koraci u tom smeru su već pokrenuti. Leković će 18. rođendan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << proslaviti 9. januara naredne godine. Pravi je komandant odbrane omladinskog tima. Njega ove sezone čekaju utakmice u Ligi šampiona za juniore protiv irskog Sent Patrika, a nakon toga i mogući okršaj protiv italijanskog Empolija.

Uprkos izmenama u šampionskoj ekipi, Inter je siguran na početku sezone, a dobar test imaće danas (18.00). U goste mu stiže Atalanta. Kvota na keca je 2,10, iks je 3,50, a dvojka 3,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter - Atalanta.

Ipak, treba naglasiti da je ovaj talentovani defanzivac čvrsto vezan profesionalnim ugovorom sa Crvenom zvezdu i klub nema nameru da ga proda dok ne ostavi tragu prvom timu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.