STIŽE U ZVEZDU: Spiridonović doneo odluku, čuo se sa Dragovićem, starim drugarom iz Beča

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2021, 10:12

STIŽE U ZVEZDU: Spiridonović doneo odluku, čuo se sa Dragovićem, starim drugarom iz Beča

Crveno-beli spremni za letnju berzu.

Crvenu zvezdu očekuje zanimljiv prelazni rok, s obzirom na to da sportski sektor crveno-belih namerava da dodatno ojača igrački kadar pred kvalifikacije za Ligu šampiona.

Mančester Junajted je obezbedio plasman u Ligu šampiona, ali večeras (21.15) ima priliku da okonča nade najvećeg rivala Liverpula da će sledeće sezone igrati elitno takmičenje. Kvota na keca na Old Trafordu je 2,80, iks je 3,35, dvojka 2,50, a GG3+ 1,87. Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Liverpul.

Najavljuju se ozbiljna pojačanja, a prvi koji će doći na „Marakanu“ je zapravo povratnik sa pozajmice iz Genčlerbirligija Srđan Spiridonović.

Krilni fudbaler se nije snašao u Turskoj, odigrao je samo nepunih 90 minuta na šest utakmica i od leta će imati šansu da se ponovo nametne treneru Dejanu Stankoviću.

- Iz ove perspektive kajem se što sam otišao u Tursku. Ne mogu da kažem da je bilo šta bilo lepo. Jako sam se namučio prethodna četiri meseca. Kao što rekoh, godinama sam konstantan i neigranje mi je baš teško palo. Moram da gledam samo napred – rekao je Spiridonović za Sportski žurnal.

Ne slaže se da je dolazak u Crvenu zvezdu bio greška.

- Dolazak u Zvezdu je bio moj dečački san, pogotovo za nekog ko je rođen van granica Srbije. Moja porodica i ja bili smo jako ponosni kad sam stigao. Zvezda se ne odbija! Imam još dve godine ugovor sa Zvezdom. Razmišljam samo o pripremama i novoj sezoni sa šampionom Srbije. Svaki dan je novo dokazivanje. Boriću se kao i do sad, a šta donosi budućnost videćemo. Ne bih prihvatio pozajmicu u neki od superligaških klubova.

Spiridonović je u prijateljskim odnosima sa Aleksandrom Dragovićem, defanzivcem Bajer Leverkuzena, koji bi mogao da bude najveće pojačanje crveno-belih tokom leta.

- Čuo sam se i pričao sa Dragovićem. Znamo se naravno odavno. Igrali smo zajedno u Austriji. Obojica smo rođeni u Beču – podsetio je Spiridonović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanesa Sijera, devojka tenisera Bernarda Tomića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.