STIGAO KOD MILOJEVIĆA: Dobro poznato lice iz Superlige Srbije u Al-Ahliju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2020, 19:57

STIGAO KOD MILOJEVIĆA: Dobro poznato lice iz Superlige Srbije u Al-Ahliju (FOTO)

Pozajmljen do kraja sezone.

Nekadašnji trener Crvene zvezde Vladan Milojević doveo je u Al Ahli još jedno pojačanje, a radio se o igraču koji je dobro poznat svima u Srbiji iz Superlige.

Radi se o Samjuelu Ovusuu nekadašnjem igraču Radnika iz Surdulice i Čukaričkog koji će igrati za Al-Ahli kao pozajmljen igrač Al-Fajhe, još jednog kluba iz Saudijske Arabije.

Trebalo bi da večeras od 20.15 gledamo sjajan fudbal između Arsenala i Lestera, dve ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa izrazito ofanzivnim karakteristikama. Kvota na opkladu GG3+ je 1,92, a što se tiče konačnog ishoda, kec je 2,00, a dvojka 3,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Arsenal - Lester.

Ovusu je u prvoj sezoni u Saudijskoj Arabiji ostavio dobar utisak postigavši sedam golova na 28 utakmica. Al-Ahli po dogovoru ima pravo da na kraju sezone otkupi ugovor Ovusua, ukoliko igrač iz Gane bude ostavio dobar utisak. Pre Ovusua spominjalo se da Vladan Milojević želi da dovede El Fardu Bena iz Crvene zvezde, ali je izbor ipak pao na Ovusua.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Milošević, devojka Luke Jovića.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.