STEF KARI SAMO MOGAO DA GLEDA: Savršena partija Jokića i novi tripl-dabl za pobedu Denvera (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2022, 09:13

STEF KARI SAMO MOGAO DA GLEDA: Savršena partija Jokića i novi tripl-dabl za pobedu Denvera (VIDEO)

Srpski as briljirao.

Nikola Jokić ne staje! MVP NBA lige zabeležio je drugi uzastopni tripl-dabl. Posle meča sa Nju Orleansom, centar Denvera je 24 sata kasnije imao učinak “trostruko dvostruko” i u pobedi nad Golden Stejtom 131:124.

Jokić je zabeležio 32 poena, 15 skokova i 13 asistencija, što mu je 18. tripl-dabl u sezoni, a 75. u karijeri.

Srpski as je ponovo imao nekoliko spektakularnih poteza, a posebno atraktivno je bilo dodavanje iz auta u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stilu kvoterbekova u NFL ili prodor od koša do koša uz asistenciju bez gledanja.

Someone let the Denver Broncos know that there’s a 6’11” man with pinpoint accuracy half a mile down the roadpic.twitter.com/uog6TiGiDo

— PointsBet Sportsbook (@PointsBetUSA) March 8, 2022

Denveru je bio olakšan posao na svom parketu jer najbolji igtrač Golden Stejta Stef Kari nije bio u timu, kao ni Klej Tompson, Endrju Vigins i Drejmond Grin, ali to ne umanjuje savršen učinak Jokića koji je pogodio 12 od 17 šuteva iz igre. Zanimljivo je da nijednom nije pokušao da šutira za tri poena za gotovo 35 minuta provedenih na parketu.

pic.twitter.com/vA681Pz0pA

— Rob Perez (@WorldWideWob) March 8, 2022

Najefikasniji u timu “ratnika” je bio Džordan Pul koji je ubacio 32 poena kao i Jokić, a imao je i sedam asistencija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.