STANOJEVIĆ IMA PORUKU ZA NAVIJAČE: Ne bih da patetišem, ali pružite nam podršku

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2021, 16:01

STANOJEVIĆ IMA PORUKU ZA NAVIJAČE: Ne bih da patetišem, ali pružite nam podršku

Nema predaha, borba za titulu se nastavlja.

Fudbaleri Partizana žele da nastave sa odličnim paritijama u Superligi Srbije. Crno-beli na svom terenu dočekuju subotički Spartak, a meč u 11. kolu prvenstva na programu je u nedelju od 20 časova i 15 minuta. Svoja očekivanja pred duel u Humskoj izneo je trener Parnog valjka Aleksandar Stanojević.

Real je odlično počeo sezonu, a večeras (21.00) kod kuće ima ozbiljan ispit, pošto mu dolazi Viljareal koji u pet >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kola nema poraz (četiri remija i pobeda). Kvota na keca je 1,50, dok je iks 4,50, a 3+1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real - Viljareal.

- Kao i uvek očekuje nas veoma značajna utakmica, Spartak je veoma dinamična ekipa sa posebnim stilom igre. Moraćemo da rotiramo zbog teškog rasporeda - rekao je Stanojević, a onda se osvrnuo na veliki broj mečeva u malom vremenskom periodu:

- Očekivali smo sve ovo, igranje na više fronotova, po tome smo i pravili sastav. Nema standardnih osim Rikarda. Imamo nekoliko umornih fudbalera, ali svi su navikli na ovaj ritam. Nemojte da nam oduzmete pozitivnu energiju. Posle 4 godine smo u borbi za titulu. Nadam se da vidite tu emociju i dajte nam podršku. Nije lako pobediti svaku utakmicu. Ne bih da patetišem, ali pružite nam podršku.

Nekadašnji fudbaleri Partizana, Nemanja Mihajlović i Nemanja Nikolić najzvučnija su imena u sastavu popularnih Golubova. Međutim, Stanojević nije želeo o pojedincima.

- Ne želim da pričam o individualcima. Imaju dosta povratnika u srpski fudbal i mogu ozbiljno da nas ugroze - istakao je iskusni strateg.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.