STANKOVIĆ ZADOVOLJAN POSLE PETARDE I ODLIČNE SEZONE: Sve zasluge idu momcima

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2021, 18:52

STANKOVIĆ ZADOVOLJAN POSLE PETARDE I ODLIČNE SEZONE: Sve zasluge idu momcima

Crveno-beli savladali Metalac u poslednjem kolu Superlige.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedom su sputili zavesu na savršenu sezonu pošto su sa 5:1 (3:0) savladali Metalac iz Gornjeg Milanovca u poslednjem kolu Superlige Srbije i sa 114 golova u jednoj sezoni postavili novi rekord po efikasnosti, kao i po broju bodova pošto su šampionat završili sa 108 osvojenih. Trener crveno-belih Dejan Stanković bvio je prezadovoljan posle meča.

 - Raduje me to da nismo nijednog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << trenutka odustali, da su momci bili na visini zadatka celo prvenstvo. Sve zasluge idu momcima. Stvarno je velika čast završiti sezonu bez poraza i sa ovolikim brojem golova. Čestitam svima, klubu, kojim saradnicima i navijačima. Probaćemo da osvojimo i toliko željenu duplu krunu - rekao je Stanković.

Atalanta želi prvi trofej posle skoro 60 godina, Juventus se nada da će koliko-toliko spasiti sezonu. Finale Kupa Italije igra se večeras od 21.00, a kvota na Atalantu je 2,65, na Juventus 2,70, dok iks „plaća“ 3,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atalanta - Juventus.

Trener gostiju Žarko Lazetić nije bio utučen iako je njegov tim doživeo ubedljiv poraz. Metalac je imao jednu od najboljih sezona u svojoj istoriji koji ni visok poraz nije pokvario.

 - Analiziraćemo celu sezonu, ovo je jedna od najboljih sezona kluba. Čestitam Zvezi na pobedi i tituli, posebno je teško igrati kada iz prva dva šuta primite dva gola. Bili smo malo stegnuti na početku. Zadovoljan sam drugim poluvremenom, tada smo ličili na sebe. Želim Zvezdi da sledeće sezone ima bolju konkurenciju ili da mi ostali budemo malo bolji ili oni malo lošiji. Uzeli smo broj bodova i iznad očekivanja i sada svi čekamo zasluženi odmor - istakao je Lazetić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Katrina Maria, poznata navijačica Mančester junajteda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.