STANKOVIĆ VERUJE U PROLAZ: Neće biti lako protiv Šerifa! Deki bi ovaj rezultat ODMAH POTPISAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2021, 15:39

STANKOVIĆ VERUJE U PROLAZ: Neće biti lako protiv Šerifa! Deki bi ovaj rezultat ODMAH POTPISAO

Mister govorio o moldavskom šampionu.

Crvena zvezda na korak je od plej-ofa Lige šampiona. Poslednja prepreka srpskom predstavniku ka tom cilju je moldavski Šerif. Prvi susret na programu je već sutra od 21.00 na stadionu "Rajko Mitić". Svoje utiske pred meč izneo je trener crveno-belih Dejan Stanković.

Slovenci i Luka Dončić su hit olimpijskog turnira u košarci, a u četvrtfinalu (03.00) su dobili rivala protiv kojeg ne bi smeli da imaju većih problema >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - Nemačku. Kvota na Slovence je 1,10, na Nemce čak 7,50, a na pobedu Dončića i ekipe s više od 12,5 poena razlike 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Slovenija - Nemačka.

- Kao što sam rekao pred Kairat, dosta će zavisiti od nas kakav će protivnik biti. Probaćemo da igramo direktno, da ne dozvolimo veliku razmenu pasova. Šerif u svom sastavu ima dosta stranaca, imaju talenta... Ako ih pustiš može da ispliva individualni kvalitet.Izaći će najbolji, gledaćemo nas i pokušati da protivniku oduzmemo ono što ih krasi - rekao je Stanković, a onda je uporedio Šerif i Kairat:

- Kada bi upoređivali Kairat i Šerif, Kaitar je u nekim segmenitma 7,5, a Šerif 8.

Nekolicina bivših fudbalera crveno-belih je nastupala za moldavskog prvaka, a pre svih Rikardinjo i Vujadin Savić, da li pomenuti tandem sa svojim informacija može pomoći stručnom štabu?

- Ne verujem da nešto može da mi pomogne, oni su tamo nastupali davno. U ovom momentu mi trebaju informacije o trenutnoj situaciji, tako da se nisam čuo sa bilo kim. Verujem svojim skautima.

Da li Crvena zvezda može ponoviti odlično partiju kao protiv Kairata?

- Ja bih da spustimo loptu, to je bila jedna utakmica. Svi bi da se tako nešto ponovi, ali ja ne sanjam o tome, ja sam realista. Želim jako kompaktnu utakmicu, imamo odlične igrače koji se fenomenalno snalaze na trećini protivnika. Sigurno da svi sanjamo dobar rezultat, ali u treće kolo se ne dolazi slučajno. Odmah bih potpisao 3:0, međutim, neće biti lako.

O formi Kange i bekovima Mister je rekao sledeće:

- Raduju me igre Kange. Rodić je bio jedan od najboljih protiv Kairata, Gobeljić takođe, tako da ne vidim gde je "škripelo". Jedan loš centaršut ništa ne znači, to su sve sitnice.

Šampion Srbije nema većih problema sa povređenim fudbalerim

- Nikolic je počeo da trenira, Babić i Pavkov imaju stomačni virus - zaključio je Stanković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.