STANKOVIĆ PRESEDEO MEČ NA KLUPI: Čestitam Kataiju, drago mi je zbog Falćinelija, Bena i Ivanića

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2021, 20:15

STANKOVIĆ PRESEDEO MEČ NA KLUPI: Čestitam Kataiju, drago mi je zbog Falćinelija, Bena i Ivanića

Crveno-beli rutinski sa poslednjom ekipom prvenstva.

Crvena zvezda ubedljivo je savladala Bačku rezultatom 5:0 u 37. kolu Superlige. Svoje utiske nakon meča izneo je trener novog-starog šampiona Srbije Dejan Stanković.

Popularni Mister praktično je drugo poluvreme proveo sedeći na klupi, bez ikakvih reakcija.

- Presedeo sam i prvo poluvremene. Ovo je sve jedan proces da dođemo do kraja prvenstva, ali da ostanemo u takmičarskoj formi. Bila je ovo dobra >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << utakmica, promašili smo što nismo trebali. Srećan sam što se vratio Katai, kojem čestitam na 100 utakmici u crveno-belom dresu. Drago mi je što su se vratili i Dijego (Falćineli), Ben i Ivanić. Čestitam momcima na pobedi - rekao je Dejan Stanković.

Crvena zvezda u poslednjem kolu nacionalnog prvenstva dočekuje Metalac 19. maja na Marakani. Ovo će biti odlična prilika da klub iz Ljutice Bogdana sustigne ili prestigne svetski rekord po broju bodova (106) koji je u vlasništvu slavnog Seltika.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.