STANKOVIĆ OTKRIO: Bez trilinga protiv Vojvodine i na koga se Ben ljutio na Banovom brdu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2020, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STANKOVIĆ OTKRIO: Bez trilinga protiv Vojvodine i na koga se Ben ljutio na Banovom brdu!

Crveno-beli oslabljeni u derbiju.

Derbi duel 22. kola Superlige između Crvene zvezde i Vojvodine biće 11. šansa Novosađana da prekinu crnu seriju poraza, ovog puta u gostima na Marakani. Užasan niz Voše počelo je još u jesenjem delu šampionata sezone 2016/17, kada je Crvenu zvezdu sa klupe predvodio Miodrag Božović (4:1 za Zvezdu).

Ono što svakako brine Dejana Stankovića jeste povreda tri igrača, od kojih čak dvojica igraju u špicu. Reč je Tomaneu, Boaćiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i Gajiću, koji sigurno nece biti u protokolu, što je potvrdio trener crveno-belih na konferenciji za štampu pred duel sa Novosađanima.

Navijači su zbog ove činjenice vidno potreseni. Trenera crveno-belih čeka temeljna priprema taktike u uvek neugodnom meču protiv novosadske "Stare dame".

Boaci povredjen, verovatno ni derbi nece igrati, Tomane isto..

Mi da imamo 234884 napadaca ostao bi nam samo jedan, sta rade oni na trenizima pa se povredjuju na mesec dana jbt #fkcz

— £¥K@™ 👑 (@LuxSaVozdovca) February 21, 2020

Boaći opet povređen. Tomane takođe. Sreća pa nismo Pavkova prodali sada bi kao Barselona tražili napadača, FSS bi nam omogućio ali samo iz domaće lige, mi bi uzeli Sadika i onda bi smo morali slušati grobarsko kmečanje i Pantićeve vanredne emisije@crvenazvezdafk

— Sapientia grano (@GranoSapientia) February 21, 2020

Novinare je zanimalo da li je Ben bio ljut što je zamenjen sredinom drugog poluvremena duela sa Čukaričkim na Banovom brdu, gde je promašio penal.

- Nije bio ljut na mene nego na sebe. Ja ne delim igrače na strance i domaće. Nemam dilemu oko Bena i izvođenja penala i slobodnih udaraca - jasan je Stanković.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.