STANKOVIĆ NA MUKAMA: Još jedan pozitivan igrač pred Hofenhajm, ne igra ni Ivanić!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2020, 16:33

STANKOVIĆ NA MUKAMA: Još jedan pozitivan igrač pred Hofenhajm, ne igra ni Ivanić!

Strateg crveno-belih jasan pred meč u četvrtak i pored problema.

Fudbaleri Crvene zvezde se nalaze pred plasmanom u šesnaestinu finala Lige Evrope, a evropsko proleće bi mogli da osiguraju već u duelu petog kola L grupe protiv Hofenhajma (četvrtak, 18.55).

Crveno-beli bi pobedom ostali u borbi za prvo mesto u grupi, a nema sumnje da svaki trijumf donosi mnogo prvaku Srbije. I što se tiče klupskog koeficijenta na međunarodnoj sceni i što se tiče novca.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Junajted je u prvom kolu savlada PSŽ u Parizu, i sada je u situaciji da Svecima ozbiljno zamomplikuje život, ako ih večeras (21.00) pobedi i na Old Trafordu. Kvota na keca je 2,70, na iks 3,40, na dvojku 2,55, a na GG3+ 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - PSŽ.

Trener crveno-belih Dejan Stanković je bio jasan uoči duela sa bundesligašem, koji je slavio sa 2:0 u utakmici uvodne runde grupne faze. Stanković je za početak "izneo na sto" negativan zdravstveni bilten.

- Čekamo rezultate, verovatno ćemo imati još nekog pozitivnog. Radi se o Aleksi Vukanoviću. Neću moći da računam na Kataija, Ivanića i Rodića, videćemo da li je Gobeljić spreman posle duge pauze. Kanga i Sanogo su se vratili, ali opet smo u deficitu sa igračima. Ne prija kada se u ovakvim trenucima pred bitne utakmice iznenada nešto desi. Nećemo se menjati, već ćemo se adaptirati i siguran sam da ćemo izvući maksimum - istakao je Stanković.

Ivanić neće biti u timu zbog povrede koju je mogao da istrpi u Gentu, ali kako je Stanković rekao, sada fizički nije spreman da se nađe na terenu.

- Oni su favoriti, videćemo sa kakvim timom će doći, pošto će doputovati u Beograd na dan utakmice. Videćemo da li će kalkulistai, jer im je Bundesliga bitna. Što se nas tiče, bitna nam je organizovanost. Oseti se u pojedinim delovima igre kada ti neko fali, ali ćemo pokušati da sve to nadomestimo organizacijom. Mi smo tim.

Mladi trener i pored svih nevolja ne želi da kuka.

- Situacija sa Aleksom nas je poremetila. Videćemo da li ćemo izmisliti nešto treće, jer nas je novi pozitivan slučaj poremetio, ali samo "malkice". Moguće je da će biti i promene formacije. Treba da sačekamo i njihov tim, da vidimo da li će kalkulisati ili neće, ne znam kakva je njihova ideja - zaključio je Stanković.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.