Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2021, 21:11

STANKOVIĆ I SLEDEĆE SEZONE U ZVEZDI? Ostajemo zajedno, spremamo se za nove bitke

Mister oduševljen titulom šampiona.

Fudbaleri Crvene zvezde su pobedom nad Vojvodinom od 1:0 i matematički osvojili Superligu. Šef stručnog štaba novog-starog šampiona Srbije crveno-belih, Dejan Stanković, zahvalio igračima, upravi, ali i svojim pomoćnicima na fenomenalnoj sezoni.

- Ovi momci zaslužuje sve pohvale, ovo je njihovo veče, ovo je njihova sezona. Od prvog momenta, od mog dolaska,  video sam neverovatno zalaganje kod svih fubalera. Pokazali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su neverovatnu želju. Imamo bazu za nastavak, ostajemo zajedno, spremamo se za nove bitke - rekao je popularni Mister, a zatim dodao:

Želeo bih da se zahvalim svima u klubu na izuzetnoj saradnji. Takođe, želeo bih da pohvalim i moj stručni stab, oni su junaci iz senke. Žao mi je što nema navijača, ali napravili smo uvertiru za njihov povratak na tribine. Zahvaljujem svojoj porodici, svojim sinovima koji su u Milanu na svemu. Ljubavi, Anči moja, hvala ti za sve.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.