ŠTA MU JE OVO TREBALO: Grujić je OVIM potezom UVREDIO sve navijače Liverpula - posle ovoga će teško na Enfild!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2021, 13:13

ŠTA MU JE OVO TREBALO: Grujić je OVIM potezom UVREDIO sve navijače Liverpula - posle ovoga će teško na Enfild!

Salve negativnih komentara.

Srpski fudbaler Marko Grujić postigao je gol za Porto u sinoćnoj pobedi nad Belenensešom. Ljubitelji fudbala u Srbiji su ovu vest dočekali sa oduševljenjem dok su navijači Liverpula, postupak Grujića nakon postignutog gola okarakterisali kao uvredu.

Naime, Grujić je tada poljubio grb "zmajeva".

Ovaj potez srpskog fudbalera izazvao je brojne negativne komentare navijača Liverpula čiji je zvanični igrač.

Video: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Liverpool loanee Marko Grujic scores for Porto before disrespecting parent club by kissing badge https://t.co/27tFxooc37

— CaughtOffside (@caughtoffside) May 19, 2021

Takođe, u Portugaliji postoje nagoveštaji da bi Porto mogao da otkupi ugovor, ali je sve na nivou spekulacija. Navodno, "Redsi" traže oko 15 miliona evra za transfer.

Grujic despediu-se do FC Porto💙

Obrigado e boa sorte, Marko pic.twitter.com/a1yfffs808

— Fcporto_transfer (@TransferFcporto) May 20, 2021

Ali, uprkos ljubljenju grba, Grujić, kao da se oprostio od navijača i kluba iz Porta.

- Pomešana su osećanja posle naše poslednje utakmice u sezoni. Osećao sam se počastvovanim što sam imao priliku da igram za ovaj posebni klub. Saigračima i ljudima oko kluba, hvala vam na svemu - napisao je Grujić na društvenim mrežama.

Posle zvaničnog prelaska iz Crvene zvezde u Liverpul, Grujić je bio i na pozajmicama matičnom klubu, a zatim i u Kardifu i Herti. Za tim sa "Enfilda" potpisao je u januaru 2016. godine.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgled Džoli, supruga MMA borca Dastina Porijea

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.