ŠTA JE INTER SEBI NAPRAVIO: Neroazuri se bore za goli život u Nemačkoj, ni Liga Evrope im nije blizu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2020, 10:57

ŠTA JE INTER SEBI NAPRAVIO: "Neroazuri" se bore za goli život u Nemačkoj, ni Liga Evrope im nije blizu

Moraju na sve ili ništa.

Ko bi rekao da će milanski Inter biti na rubu eliminacije već dva kola pre kraja prve faze? E, pa dešava se.

"Neroazuri" su na poslednjem mestu grupe B i gostuju prvoplasiranoj Borusiji Menhengladbah, a samo pobeda im "igra" u ovom duelu.

Inter ozbiljno „visi“, i ako večeras (21.00) ne slavi protiv Menhengladbaha mogao bi da se oprosti od prolaska u narednu fazu Lige šampiona. Problem je što se igra u Nemačkoj, i što domaćin >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << beleži odlične rezultate. Kvota na dvojku je 2,45, iks je 3,40, a kec 2,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Menhengladbah - Inter.

Inter ima svega dva boda iz četiri kola, ispred njih je čak i Šahtjor koji ima četiri, tako da su izabranici Kontea u velikoj nevolji i kada je plasman za Ligu Evrope u pitanju.

A šta tek reći o činjenici da se igra u Nemačkoj i da je Borusija u sjajnoj formi? Ništa, sve su to dodatni razlozi da očekujemo vanserijsku fudbalsku predstavu.

Početak je u 21 čas.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Snežana Borjan, surpuga Milana Borjana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.