ŠTA JE DEKI REKAO NA POLUVREMENU: Milunović preneo samo jednu Misterovu rečenicu iz svlačionice

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2021, 14:53

ŠTA JE DEKI REKAO NA POLUVREMENU: Milunović preneo samo jednu Misterovu rečenicu iz svlačionice

Veliki preokret i goleda crveno-belih.

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo su savladali Zlatbor (6:1), iako su gosti na poluvremenu vodili sa 1:0. U nastavku je došlo do veliko preokreta, prave goleade, ali i promene u pristupu i načinu igre novog-starog šampiona.

Defanzivac crveno-belih Nemanja Milunović u razgovoru za "Kurir" otkrio je šta je trener Dejan Stanković rekao igračima u svlačionici tokom poluvremena.

- To su neke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << naše interne stvari, ono što ostaje u svlačionici između nas. Najbitnija stvar je da smo u svemu uvek zajedno. Od početka, i kad je dobro, i kad je loše. E, upravo je to jedna od onih bitnih stvari na koje nam je ukazao trener. Znam da sve interesuje šta nam je Deki rekao. Evo, kazaću vam - da budemo strpljivi i da ginemo jedan za drugoga! - izjavio je Milunović.

Iskusni defanzivac pojasnio je razloge slabije igre u prvih 45 minuta.

Kad znaš da si već osvojio titulu onda ide mali psihološki pad. Desi se pad koncentracije. Psiha je čudo! Iako mi razgovaramo međusobno svaki dan i trudimo se da sve profesionalno odradimo do kraja. Mister ima energiju koju prenosi na nas. U svaku utakmicu ulazimo da bismo postavili nove rekorde, jer su nam bitni, želimo da budemo upisani u istoriju kluba - jasan je Nemanja Milunović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.