ŠTA DALJE? Da li je Bata rekao sve što je imao (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2018, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠTA DALJE? Da li je Bata rekao sve što je imao (FOTO)

Crno-beli remizirali sa Mačvom.

Fudbaleri Partizana remizirali su sa Mačvom 0:0 ovog petka u Superligi Srbije, u meču koji je odigran u veoma lošim vremenskim uslovima u Humskoj. Trener crno-belih Zoran Mirković nije bio zadovoljan rezultatom, ali je bio i misteriozan po pitanju budućih planova.

LEVICA, GLAVOM, PA DESNICA: Tavamba RAZBIO Muslinovu ekipu! (FOTO)

PARTIZANOV VEZISTA POSLE NOVOG KIKSA: Zbog OVOGA smo izgubili mnogo bodova! (FOTO) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

And it only got worse! pic.twitter.com/yu4wA4ysCg

— Partizan Belgrade 🇬🇧 (@FKPartizanEN) December 14, 2018

- Naravno da nisam zadovoljan rezultatom. Videli smo koliko je dozvoljavao teren da se igra. Dobili smo crveni karton u prvom poluvremenu što nam je otežalo posao. Ja se mnogo teško snalazim u ovim vremenima, ne u vremenskim uslovima. Dobro ću da razmislim šta ću dalje - rekao je Mirković.

But these guys 💪 pic.twitter.com/xTowEUL73T

— Partizan Belgrade 🇬🇧 (@FKPartizanEN) December 14, 2018

Partizan je treći na tabeli sa 13 bodova manje od prvoplasirane Crvene zvezde, a klub iz Ljutice Bogdana ima utakmicu manje, koju igra u danas protiv Čukaričkog od 15 časova. Radnički iz Niša je drugi, ima tri boda više od crno-belih i takođe utakmicu manje.

Šta i kako dalje? Da li na čelu sa Batom ili nekim drugim? Pred crno-belima je težak period....

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.