ŠTA?! DA LI JE OVO REALNO? Slika Milana Pavkova iz osnovne škole - NIKAD ne biste pomislili da je to on! A uradio je neverovatnu stvar u međuvremenu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2021, 19:05

ŠTA?! DA LI JE OVO REALNO? Slika Milana Pavkova iz osnovne škole - NIKAD ne biste pomislili da je to on! A uradio je neverovatnu stvar u međuvremenu (FOTO)

Momak koji je postigao tri gola protiv svetskih fudbalskih giganata.

Nije trebalo mnogo da Milan Pavkov postane ljubimac navijača Crvene zvezde. Dobre partije u crveno-belom dresu i nekoliko jako bitnih golova obezbedili su Pavkovu mesto u srcima Delija zauvek. Trenutno, on je jedan od džokera Dejana Stankovića, koji neretko svoju šansu čeka na klupi, ali se trudi da svaki minut koji provede na terenu iskoristi na najbolji mogući način.

Posle dva gola koja je postigao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << protiv Liverpula i jednog protiv Milana, za Milana Pavkova čuo je ceo svet, ali teško da bi mnogi uspeli da prepoznaju fudbalera Zvezde na slikama iz detinjstva. Jedna od slika malog Milana pojavila se na internetu i za kratko vreme napravila opštu pometnju, ali većina je saglasna u jednom da na ovoj slici Pavkov ni malo ne liči na sebe.

A post shared by ORLOVI_u_Rusiji (@orlovi_u_rusiji)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.