ŠTA ĆE REĆI DELIJE? Kinezi PONUDILI milionski ugovor Kataiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2021, 11:10

ŠTA ĆE REĆI DELIJE? Kinezi PONUDILI milionski ugovor Kataiju

Mnogo je to para.

Aleksandar Katai produžio je ugovor sa Crvenom zvezdom do juna 2024. pre odlaska na pripreme u Austriju. Međutim, kako navodi Kurir sjajni fudbaler crveno-belih imao daleko unosniju ponudu iz Kine koju je odbio. Radilo se o plati vrednoj 1.200.000 evra po sezoni.

Portugalci nisu ubedljivi u grupi, a nisu ni mogli da budu, s obzirom na to protiv koga su igrali, dok je Belgija prema očekivanjima lako prošla dalje. Večeras (21.00) će jedan od ova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dva favorita morati da napusti EURO. Kvota na pobedu Belgije je 2,55, na Portugal 2,85, a na iks 3,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Belgija - Portugal.

Aleksandar Katai (30) imao je ozbiljan razgovor sa čelnicima Crvene zvezde, pre svih direktorom Zvezdanom Terzićem koji je bio upoznat sa ponudom iz Kine. U prilog tome, fudbaler šampiona dobio je godišnja primanja od 600.000 evra i velike bonuse za plasman u Ligu šampiona, odnosno Ligu Evrope.

Drugi razlog ostanka Kataija je i to mu se nije previše išlo u inostranstvo, najviše zbog porodice i sada je crveno-belima na pripremama u Austriji.

Naravno i Delije će sada verovatno još više ceniti Aleksandra, jer je odbio velike pare da bi pomogao crveno-belima u novom pohodu na Ligu šampiona.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Dragana Rukavina, supruga Antonija Rukavine

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.