ŠTA ĆE NA OVO DA KAŽE JOKIĆ? Velika bura u Denveru - Vlasnici moraju da reaguju

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2022, 11:55

ŠTA ĆE NA OVO DA KAŽE JOKIĆ? Velika bura u Denveru - Vlasnici moraju da reaguju

Hoće li iko ubediti da ostane?

Ekipa Denvera je aktuelnu NBA sezonu završila u prvoj rundi plej-ofa pošto su poraženi od Golden Stejt Voriorsa sa 4:1 u seriji. Jedina velika radost za franšizu iz Kolorada bila je druga uzastopna MVP nagrada za njihovog centra i našeg asa Nikolu Jokića. Mešutim, u Koloradu se spremaju velike promene.

Naime, Tim Koneli, predsednik košarških operacija ekipe Nagetsa nalazi na korak od odlaska pošto ima poziv >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Minesote za znatno bogatiji ugovor.

Kako je preneo specijalizovani sportski novinar Adrijan Vojnarovski, Timbervulvsi žele da iskusnog čelnika učine jednim od najplaćenijih funkcionera.

ESPN Sources: Denver Nuggets president Tim Connelly is traveling to meet with Minnesota owner Glen Taylor this weekend in what’s the next step in the Timberwolves’ pursuit to hire Connelly and make him one of league’s highest compensated executives.

— Adrian Wojnarowski (@wojespn) May 21, 2022

Odmah su se o ovoj temi i oglasili novinari koji prate Denver, i istaklu su svoje nezadovoljstbo. Oni su mišljenja da porodica Kroenke, koji su vlasnici Nagetsa, treba da makar izjednači ponudu "vukova", jer smatraju da bi u suprotnom moglo da dođe do problema u timu.

- Ako Tim Koneli ode, šta će pomisliti Nikola Jokić o vlasnicima koji nisu učinili sve da ga zadrže? Šta će pomisliti Džamal Marej? Majkl Meloun je pre dve nedelje rekao da Nagetsi moraju da učine sve što je u njihovoj moći kako bi osvojili titulu naredne godine. Igrači su videli te citate - napisao je novinar Herison Vind.

If Tim Connelly leaves, what will Nikola Jokic think of ownership not doing everything in their power to keep Connelly? Jamal Murray? Michael Malone, two weeks after saying the Nuggets need to do everything in their power to win a championship next year? Players saw his quotes.

— Harrison Wind (@HarrisonWind) May 21, 2022

Tim Koneli došao je u franšizu iz Kolorada 2013. godine i u tandemu sa Litvancem, Arturasom Karnišovasom dizao klub. Ipak, Litvanac je nedugo zatim otišao u Čikago.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.