ŠTA ĆE LUKA REĆI? Sofija POZIRALA trudna na podu! Nećete verovati dokle joj je šlic na haljini (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Maj.2020, 22:43

ŠTA ĆE LUKA REĆI? Sofija POZIRALA trudna na podu! Nećete verovati dokle joj je šlic na haljini (FOTO)

Manekenka oduševila fanove.

Manekenka Sofija Milošević će se za nekoliko meseci prvi put postati majka, ali i dalje na društvenim mrežama objavljuje fotografije sa trudničkim stomačićem.

Iako je u drugom stanju, Sofija je nastavila da raduje svoje fanove tako što ih nije uskratila za provokativne objave, što je slučaj i sa najnovijom na kojoj pozira u haljinici. Haljina ima duboki šlic, pa ide sve do Sofijinih butina i otkriva njene vitke noge, a osim toga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ima i otvoreni dekolte.

🐆🐆🐆 @prettylittlething 🐆🐆🐆

A post shared by SOFIA (@sofijamilo) on May 31, 2020 at 9:14am PDT

Da stvar bude još zanimljivija, manekenka je pozirala na podu, zbog čega se neko od pratilaca našalio kako će prehladiti bubrege.

Podsetimo, Sofija čeka bebu sa napadačem Reala Lukom Jovićem, a manekenka je nedavno priznala kako se ugojila sedam kilograma i da je u trudnoći jako razmažena, kao i da joj reprezentativac Srbije udovoljava u svemu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte još fotografija Sofije Milošević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

LUKA ĆE ODLEPITI KAD OVO VIDI: Trudna Sofija provokativno pozira na podu! SEVAJU BUTINE u izazovnoj haljini (FOTO)

Izvor: Kurir, 01.Jun.2020, 10:16

Manekenka Sofija Milošević oduševila je fanove novom objavom na svom Instagram profilu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.