ŠTA ĆE BITI SA LIGOM ŠAMPIONA: UEFA sledeće nedelje donosi KONAČNU odluku

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jun.2020, 15:25

ŠTA ĆE BITI SA LIGOM ŠAMPIONA: UEFA sledeće nedelje donosi KONAČNU odluku

Zakazana sednica Izvršnog odbora.

Odluka o terminima odigravanja završnice Lige šampiona, Lige Evrope i Lige nacija biće doneta naredne nedelje 17. juna na video sednici Izvršnog odbora, saopšteno je danas iz Evropske fudbalske unije (UEFA).

Izvršni odbor putem video konferencije održaće se iz dva dela, u sredu i četvrtak, kada će se definitivno saznati način na koji će da budu završeni evropski kupovi, kao i termini baraža Lige nacija, u kojem Srbija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u polufinalu igra protiv Norveške.

La Champions League et le Fair-Play Financier au programme de l'UEFA https://t.co/JNHmRT6Z08 via @culturepsg

— Anne (@ANNELET94) June 11, 2020

Više puta je najavljivano da će se najverovatnije Liga šampiona igrati u Lisabonu po sistemu eliminacija od osmine finala gde nisu odigrane uzvratne utakmice.

Takođe, očekuje se da UEFA donese odluku o startu naredne sezone evropskih kupova, zatim o narednoj Ligi nacija, kao i startu kvalifikacija za Mundijal 2022. godine.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Heorhina Rodrigez, devojka Kristijana Ronalda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.